Jäsentallit

Pyyrylän tilan omistaja Pinja Halme tyttärensä Elsa Halmeen kanssa
Pelto-Ollilan tallin Dream Team for me 2012.
Aholantilan tallin Mane

Pyyrylän Tila

Pyyrylän tilan omistavat Pinja ja Mika Halme. Tilalla on 13 hevosen talli, 3 varsan pihatto ja 6 hevosen ulkotallit. Tallin toimintaa ovat ratsastustunnit ja -valmennukset, satunnaiset ratsastuskilpailut ja täysihoitopaikat yksityisille hevosille. Tilalla on loistavat puitteet ratsastukseen; tilalle on vasta valmistunut uusi ratsastusmaneesi varustettuna hyvillä kerho- ja kokoustiloilla. Kerhotilat omistaa Vesikansan Ratsastajat Ry ja ratsastusalueen Pyyrylän Tila. Tilan kenttä on 22*50m.

Pelto-Ollila

Pelto-Ollila on 13 hevosen valmennustalli maalla, Asikkalan Urajärvellä. Tallillamme hevoset elävät luonnonmukaista laumaelämää ja niillä valmentaudutaan sekä kilpaillaan säännöllisesti aluetasolla koulu- ja esteratsastuksessa.

Tallin toiminta perustuu rehtiin ja reiluun mutta ammattimaiseen hevosmiestaitoon sekä ilmapiiriin, jossa jokaisen hevosharrastajan on hyvä olla. Tallin ratsastajat edustavat ratsastusseura VEKARAa ja tunnustavat slogania "Dream Team for Me"!

Yhteyshenkilö Susanna Peltonen puh 040-9617690 susanna@pelto-ollila.com sekä Pelto-Ollilan Facebook- ryhmä.

Aholantilan talli

Aholantilan talli on yksityistalli orimattilassa

Tallissa valmennaudutaan niin harraste kuin tavoitteellisestikin esteillä sekä koulussa.

Tallilla pidetään tunteja ja valmennaudutaan *vauvasta vaariin* periaatteella.

maalaisidyllinen talli on mahtavien maastojen keskellä, tervetuloa vaikka maastoilemaan kanssamme

Tallissa asustaa 14 erikoikoista nelijalkaista.

Tallin omistaja Pia Mäkinen 050 404 4429

Mottistentie 336 Orimattila

Tutustu talliin facebookissa:

Kalliomaan Talli

Talli on yksityinen ja sijaitsee Asikkalan Urajärven kauniissa ja rauhallisessa maalaismaisemassa. Matkaa Lahdesta tulee n. 20 km ja Vääksystä 16 km. Tallissamme asustaa omat hevosemme, sekä muutama yksityinen täysihoitohevonen. Meillä ei ole ratsastuskoulutuoimintaa, vaan keskitymme enempi hevosten koulutukseen. Tallin suuria hevosia voi tulla katsomaan ja kokeilemaan sovitusti, sekä issikoilla voi kokeilla eri askellajeja. Voimme myös järjestää tallin hevosilla pieniä ohjelmanumeroita polttareihin tai synttäreille. Maastakäsittelyn saloihin pidämme kursseja pienryhmille ja yksityisesti joko tallin hevosilla tai kurssilaisten omilla hevosilla.

Ympäristö on ihanteellinen hevosten kanssa puuhailuun ja suoraan tallin pihalta pääsee rauhallisille maastolenkeille joita riittää useita kymmeniä kilometrejä, niin metsäautoteitä kuin hiekkateitäkin jotka sopivat ajoon ja ratsastukseen.  Meillä on myös myynnissä olevia hevosia aina silloin tällöin.