Kerhohuone

VEKARAN KERHOHUONEEN SÄÄNNÖT

- Johtokunta valitsee kerhohuoneelle vastaavan. Vastaava tietää kerhohuoneen käytöstä ja jakaa käyttövuoroja. Vastaava on tietoinen kerhohuoneen tavaroista sekä ruoka- yms. tarvikkeista. Hän pitää huolen, että perusvarastot tulee täydennettyä ja ilmoittaa täydennystarpeista eteenpäin.

- Kerhohuone pidetään siistinä. Jokainen korjaa jälkensä. Seuralla on oikeus laskuttaa tilan käyttäjää siivouksesta aiheutuvasta ajasta ja kuluista, mikäli kerhohuone on jätetty siivoomatta.

- Seuran valmennusten yhteydessä jäsenten on mahdollista käyttää tilaa, keittää kahvia (seura tarjoaa kahvit ja maidon) ja seurata valmennusta. Tällöinkin jäseniltä edellytetään kuitenkin tilan siistinä pitämistä, mm. kahvimukit tiskikoneeseen, pöydät pyyhitään jne. Mikäli jääkaappiin tuodaan ruokaa, se tyhjennetään ennen pilaantumista. Jos jäsenet käyttävät varastoista jotain loppuun (esim. kahvi, maito), on siitä ilmoitettava kerhohuoneen vastaavalle / laitettava merkintä kerhohuoneella olevan listaan, jotta varastoja voidaan täydentää.

- Kerhohuoneen käytöstä maksetaan vuokraa seuralle voimassaolevan hinnaston mukaan. Seuran jäsenet saavat vuokrata tilaa jäsenhinnalla. Vuokra maksetaan Vekaran tilille FI31 5011 0920 0663 43. Hinta sisältää tilavuokran, astiaston käytön, wc-paperit yms. Kaikki tarjottavat, mm. kahvi ja maito, tuodaan mukana.

- Tilojen käyttäjät huolehtivat, että ovet ovat lähtiessä kiinni ja lukittuina sekä valot sammutettuina.

Kerhohuoneen vastaava: Marja Nisonen 050-3208448

Kerhiksen vuokra

aika Vekarat muut
max. 4h 30 € 40 €
päivä 50 € 60 €

Kerhis on avoinna klo 8-20 (valmennusten yhteydessä, vuokratessa yms, muuten ovi on lukittuna), vuokra-aikoina kuitenkin max. klo 22 asti (tai sopimuksen mukaan).

Kerhiksen kalenteri: