Lähetä jäsensihteerille seuraavat tiedot liittyessäni Vesikansan Ratsastajiin:

• nimi
  • osoite
  • sähköpostiosoite
  • puhelin
  • henkilötunnus ja erityisesti vanha sportti ID (löydät numerosarjan esim. hippoksen takakannesta tai jäsenkortista). Jos vanhaa sporttia ei ole, niin sitten tarvitsemme henkiötunnuksen.

Jäsensihteeri:

Kannattaa liittyä Vesikansan ratsastajiin, SRL:n jäsenratsastusseuraan:

• Saat kattavan Tapiolan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa sekä matkoilla tallille. Vakuutus on voimassa myös ulkomailla.

• Saat Hippos-lehden jäsenetuna kahdeksan kertaa vuodessa. Hippos sisältää mm. asiantuntija-artikkeleita ja ajankohtaista tietoa hevos- ja ratsastusmaailmasta.

• Voit suorittaa ratsastuksen hevostaito- ja ratsastusmerkkejä.

• Merkkien avulla voit seurata omien taitojesi kehittymistä ja luoda tavoitteellisuutta hevosharrastukseesi.

• Voit osallistua ratsastuskilpailuihin.

• Kilpailuharjoituksia lukuun ottamatta kaikkiin(seura-, alue-, kansalliset- ja kansainväliset) ratsastuskilpailuihin osallistumiseen tarvitaan ratsastusseuran jäsenyys.

• Voit osallistua toimihenkilökoulutuksiin ja toimia koulutuksen jälkeen tuomarina, ratamestarina, stewardina jne. Toimihenkilöt mahdollistavat seurojen kilpailutoiminnan.

• Ratsastusseura tukee jäsentensä kilpailu- ja valmennustoimintaa

• Voit ratsastaa edullisemmin  Pyyrylän 24x 55m maneesissa.

• Pääset mukaan seuran järjestämille retkille.

• Olet mukana kehittämässä pienen, mutta aktiivisen seuran toimintaa.